6. maaliskuuta 2014

Pistaasi-setti

Kun suosikkisuunnittelijani neuloi ensimmäisen version uudesta huiviohjeestaan, mä olin jo ihan myyty - mulle kans! Pääsin heti testaamaan ohjetta ja puikoilta putosi aiks' ihana keväthuivi.


Lanka: Drops Alpaca
Puikot: huiviin 4,0 mm ja pipoon 2,5 mm ja 3,0 mm
Ravelryssä: Pistachio ja Uimalakki

Ohje on nyt kaikkien saatavilla, joten hus vaan, Kaarisiltoja neulomaan! Siitä tulee ihanan pitkä ja sopivan kaponen kaulaan kietaistavaksi. Langanpaksuutta tai silmukkamääriä muuttamalla siitä saa kuitenkin helposti vähän isommankin, jos tahtoo.


Huivin lisäksi settiin kuuluu pipo. Pipon ohjetta testatessa ohitin tyystin tiheyden tarkistamisen (vitsit, miten mainio testineuloja olen!) ja sain aikaan hirween kivan uimalakin. Pipokuvista, joissa pipo on mun päässä ja irvistelen venyttämällä poskia ja näyttämällä kieltä, ei jostain syystä tullut julkaisukelpoisia.


Jos olisin ollut fiksu, olisin purkanut pipon ja neulonut uusiksi. Mutkun. Mä en pura. Nooooo, on tuo pipomalli niin nätti, että kyllä mä siihen vielä toistekin tartun. Sillon vois vaikka ottaa virheistään opiksi.

18 kommenttia:

  1. Todella upea setti! Rakastan tota pipon rakennetta, oikee katseenvangitsija!

    VastaaPoista
  2. Nii'i purkanu....pipo on kaunis ja päässä sitä pidetään eikä näytillä piirongin päällä. Mie oon todennut jo aiemmin, et siulle sopii tuo vihreä, siun ihon väri kait sallii tuon vaativan värin. Kuten ne vihreä pokaset silmälasitkin...vaude vau....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta pipo löysi kyllä sopivan pään! Mulla on ystävä, joka käyttää pipojaan enemmän takaraivolle aseteltuna, ja silleen se näytti oikeiin somalta. Että kyllä pipo käyttöön pääsi! :)
      Vihreä on kiva, tykkään siitä, joten onneksi se mullen sitten sopii. Tämä huivi tosin odottaa pääsevänsä uuteen kotiin, se on neulottu lahjaksi.

      Poista
  3. Kaunista! Varsinkin tuo huivi houkuttelee kovasti.

    VastaaPoista
  4. Tosi on, sinulle käy tuo suolakurkunvihreä! Huivi lähti kinostelemaan kyllä! Ja oispa mulla ollut noin hieno lakki kilpauintiaikoina. :P Hyvä se on!

    VastaaPoista
  5. Täytyi ihan tulla huikkaamaan, että sinulla on kertakaikkisen vangitseva blogi. Jostain tänne löysin toissayönä, ja unet on jääneet vähiin, kun on pitänyt ihastella kättesi jälkeä ihan sinne alkuun asti. Neuleiden lisäksi nuo kissut ovat niin ihania assistentteja. Kuvista oli ihana seurata pienen punaisen poojan kasvua isoksi miäheksi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Pitäiskin päivitellä lisää juttuja kateista, koska ne nyt vaan on niin ihania murusia.

      Poista
  6. Purkaminen on ihan turhaa, varsinkin jos pipolle jo löytyi käyttäjäkin! Huivi on kaunis ja epäilenpä mallin päätyvän jossain välissä minunkin puikoilleni. :)

    VastaaPoista
  7. Malli ja värit passaa kyllä niin hyvin keskenään!

    VastaaPoista
  8. Ai että miten kivan keväinen setti! Suosikkisuunnittelijan ohjeenjulkaisutahti on hurja :D

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti löytyy pää, johon pipo sopii; nätti pipa. Kun vaan ehdin, teen kyllä tuon huivin. Hyvä tietää, että noilla spekseillä tulee kapea huivi; mielessä oli leveämpi toteutus. Ihanat väritkin. :)

    VastaaPoista
  10. Sievä setti. Kaarisillan päästähän voi hypähtää avantoon uimasille. Eikös avantouimapukuun kuulu pipa? :-)

    VastaaPoista
  11. Ihana setti, pakko varmaan laittaa tuo huivi pukoille kun näitä ihania versioita putkahtelee jatkuvasti :)

    VastaaPoista
  12. Oi miten kaunis setti! Mun on varmaan pakko asettaa itselleni porttikielto tänne sun blogiin, ohje-jono kasvaa joka kerta kun täällä käyn. :D

    VastaaPoista
  13. Oi kuinka suloinen setti :) Kiitos ohjevinkistä.

    VastaaPoista
  14. Ihastuttava setti! :) Tuon huivin voisin kokeilla itsekkin tehdä :)

    VastaaPoista
  15. Nättejä =) Nuo värit on kyllä keväiset! Ja sun suosikki suunnitelija julkaisee ohjeita kyllä niin nopeaan tahtiin ettei meinaa perässä pysyy!

    VastaaPoista

Muisk! Kiitos kommentistasi! :)